Amveko Blog

Amveko BlogRecent

 • Cum sa prelungesti perioada de viata a anvelopelor

  Pentru a ajunge la performanță maximă, stivuitoarele au nevoie de anvelope potrivite. Este esențial ca acestea să fie de calitate, și bine întreținute, altfel se poate ajunge la perforații, afectând productivitatea.

  Iată câteva sfaturi pentru a prelungi durata de viață a anvelopelor stivuitorului tău, pentru a economisi timp și bani pe termen lung.

  Anvelopele pneumatice trebuie întotdeauna să fie umflate la presiunea corectă, specificată în cartea tehnică. Dacă această regulă nu este repectată și se continuă folosirea utilajului pot exista urmatoarele consecințe:

  • Anvelopele subumflate cresc riscul de răsturnare al stivuitorului;
  • Anvelopele supraumflate se rigidizează și reduc rezistența la lovituri și denivelari.

  Citeste mai departe »
 • Influenteaza temperatura functionalitatea stivuitorului?

  Influenteaza temperatura functionalitatea stivuitorului?

  Performanța și siguranța utilajelor pot fi influențate de temperaturile prea mari atunci când sunt expuse zi de zi, săptămâni în șir. Însă nu este motiv de îngrijorare, există unele situații comune pe care le poți întâlni.

  Atunci când temperaturile scad, câteodată stivuitorul refuză să pornească, sau pornește mai greu. Acest lucru se întâmplă din cauza umidității în combinație cu temperaturile scăzute, care favorizează formarea condensului în interiorul mecanismului de aprindere. Pentru a evita acest lucru, se recomandă depozitarea stivuitorului într-un loc închis, ferit de temperaturile scazute.

  De asemenea, dupa o zi de muncă cu stivuitorul, este benefic sa umpleți rezervorul de combustibil. De ce? Pentru că expunerea la frig a unui rezevor cald, aproape gol, p

  Citeste mai departe »
 • Când trebuie înlocuite anvelopele stivuitorului

  Stivuitoarele suferă o uzură substanțială pe parcursul utilizării iar anvelopele utilizate și momentul înlocuirii lor necesită un grad ridicat de atenție. Stivuitoarelor le lipsește un sistem de suspensie, prin urmare, întreaga greutate a stivuitorului este susținută de anvelope.

  Utilizarea unui stivuitor cu anvelopele uzate,  deteriorează stivuitorul, care poate deveni instabil și creează un mediu periculos pentru operator.

  Repararea unui stivuitor avariat poate fi costisitoare, așa că asigurați-vă că înlocuiți anvelopele uzate la timp.

   

  Înlocuirea anvelopelor uzate

  Anvelopele uzate pot determina deteriorarea stivuitorului și reprezintă un risc pentru siguranța operatorului. Anvelopele uzate sau deteriorate sau

  Citeste mai departe »

 • All-in-one shop

  Gama variata de produse

 • Serviciu de identificare

  Experienta si expertiza

 • Cumpara online

  24/7

 • Cumpara offline

  Asistenta specializata

 • Livrare rapida

  Stoc produse

Back to Top