Carucioarele pentru marfă repezinta un accesoriu fundamental în multe domenii de lucru, fiind concepute pentru a transporta produse de diferite dimensiuni și greutăți, contribuind astfel la reducerea potențialului de vătămare și rănire la locul de muncă.

         În domeniile unde unde transportul și maipularea mărfurilor face parte din activitatea zilnică, utilizarea echipamentelor potrivite va fi direct proporțional cu  creșterea productivității.

        Astfel, cărucioarele pentru marfă facilitează și accelerează operatiunile de manipulare în multiple domenii și pot fi găsite într-o varietate de forme și dimensiuni. Amveko Industry dispune de o gamă variată de cărucioare pentru mafă ce pot fi utilizate în diferite domenii de lucru:

  1. Cărucioare tip platformă

        Aceste modele sunt ideale pantru transportarea rapida si sigura a marfurilor grele, fiind compuse dintr-o platformă plană montată pe 4 roți cu roți, cu un mâner la unul sau ambele capete.  Acest tip de cărucior poate fi folosit atât în hale și depozite, cât și în în birouri, hoteluri, magazine și poate avea anumite caracteristici specifice: mâner rabatabil, roți pline, roți pneumatice, fixe sau pivotante, două mânere, două sau trei platforme.

Produse asociate:

Carucior tip platforma 150 kg Carucior tip platforma 300 kg Carucior cu doua platforme

  1. Cărucioare pentru scări

        Dacă spațiul de lucru include scări, caruciorul ales ar trebui să includă această funcționalitate având trei roți pe fiecare parte.

Produse asociate:

  1. Cărucioare tip supermarket / cash&carry

        Cărucioarele cash and carry sunt folosite pentru a reansporta cu ușurință obiectele voluminoase în  depozite sau în magazinele cu aceeași denumire.

Este disponibilă o gamă amplă de modele cu diferite configurații, opțiuni cu coș sau raft pliant sau fix, diferite capacități de trasportare, material roți, etc.

De asemenea, roll containerele mai pot fi folosite pentru trasportul mărfurilor în depozite.

Produse asociate:

  1. Cărucioare folosite în industria ospitalității

        Cărucioarele sunt foarte utile în multe medii ce țin de industria ospitalității, cum ar fi în hoteluri, restaurante, bucătării și catering. Dintre produsele din gama noatră ce se potrivesc acestui domeniu, menționăm: roll containere ce pot fi folosite în hoteluri, carucioarele cu două sau trei platforme sau carucioarele pentru bagaje.

Produse asociate:

        Există o multitudine de medii unde transportoarele pentru marfă pot fi de ajutor. Prin urmare, este important să țineți cont de specificațiile de care aveți nevoie atunci când alegeți un model. De exemplu, aveți nevoie de un cărucior pentru mărfuri ușoare sau grele? Cu o platformă sau mai multe? Ar trebui să fie pliabil pentru a economisi spațiu? Plecând de la aceste caracteristici de bază se poate alege un cărucior care să se potrivească nevoilor dvs. Puteți consulta aici intreaga gama de carucioare pentru marfa, roll containere, transpalete si stivuitoare manuale a Amveko Industry.